Voer, vlooienband, shampoo of ontwormingsmiddel kopen?

Heb je een huisdier? Alles wat je nodig hebt voor een goede verzorging van je hond, kat, konijn, cavia, vogel of vis vind je in onze dierenwinkel in Renesse.

Bij Animal City in Renesse vind je alles voor je huisdier

Gezonde voeding, speeltjes, snacks en voedingssupplementen. Kussens, manden en de leukste accessoires. Maar ook vlooienbanden voor je hond of kat, ontwormingskuren en middelen tegen tekenbeten.

Voor kwaliteitsproducten voor je huisdier kom je langs bij Animal City in Renesse. We noemen onszelf een dierenspeciaalzaak. Niet alleen omdat een winkel als die van ons nu eenmaal zo heet, maar ook omdat we er graag de nadruk op leggen hoe speciaal jouw huisdier is. En een speciaal huisdier verdient speciale aandacht.

Bij Animal City zetten we ons vol enthousiasme in voor de gezondheid en het welzijn van je huisdier. Advies nodig? We nemen graag de tijd om met je mee te denken waar jouw huisdier blij van wordt. Want daar worden wij dan weer blij van.

Nieuwsgierig geworden? Kom een keer een kijkje nemen in onze winkel. Heb je vragen over de voeding voor je hond of kat?
We geven je graag advies.

Speciaal Hondenvoer

Bij Animal City vind je, naast tal van andere merken, ook een paar extra bijzondere soorten hondenvoer. Zo verkopen we de hoogwaardige voermerken Wolfsblut en Farmfood, allebei geschikt voor alle hondenrassen.

In de brokken van Wolfsblut zijn geen graan of ander toevoegingen verwerkt. Uitermate geschikt dus ook voor  honden met een allergie.

Farmfood is een geperste brok die goed te combineren is met vers vlees.

Daarnaast verkopen we hondenvoer van onder meer FokkerRoyal CaninCanexEdgar&CooperPrins en Renske. Op zoek naar een ander merk? We bestellen het voor je!

Vers vlees voor je hond

Ook als je je hond liever vers vlees voert, heb je bij Animal City ruim de keuze. Kies uit vers vlees van onder meer de volgende merken: Haaks Barf, Farm Food, Duck, Prins en Rodi

Tegen vlooien en teken

Niets is vervelender dan ongedierte in huis. Je hond of kat kan er natuurlijk niks aan doen als hij of zij een vlo of teek mee naar binnen neemt.

In het geval van vlooien is het raadzaam zo snel mogelijk maatregelen te nemen. Wist je dat vlooien wel 50 eitjes per dag leggen? Voor je het weet zit je lieve huisdier er helemaal onder.

Hou je hond of kat dus ongediertevrij. Bij Animal City vind je anti-vlooien- en anti-tekenproducten van de volgende merken:

Zo kun je je huisdieren weer onbezorgd de vrije natuur in laten.

Je huisdier heeft ook vakantie!

Hmm, op vakantie naar Zeeland. Een drankje en hapje op het terras in de zon, heerlijk ontspannen, en het is natuurlijk extra gezellig dat je hond mee op vakantie is. Gun je hem ook een lekkere snack? Kom langs bij Animal City. We hebben een groot assortiment aan snacks voor de snelle hap, maar ook om wat langer op te kauwen.

Hondenriem vergeten?

O nee! Je bent helemaal naar Renesse gereden voor een fijne vakantie samen met je hond, kom je erachter dat je de hondenriem vergeten bent! Hoe moet dat nu, met die wandelingen die je zou gaan maken? Geen nood. Bij Animal City vind je een groot assortiment aan hondenriemen, halsbanden en tuigen van merken als WoltersFlexiRogzTri ponti en Pet Solution. Dus bereid je maar vast voor op die heerlijke wandeling.

Kussens en manden

Ook wij slapen lekker in een warm bed. Dat gun je je huisdier toch ook wel? Bij Animal City hebben we  een ruime keuze aan kussens en manden. Kom langs om te kijken en te voelen.

Dierenspeeltjes

Is jouw huisdier een echte wildebras? Geef hem als cadeau een speeltje van Animal City! We hebben een enorm assortiment aan zachte knuffels, flossen, piepende speeltjes, balletjes en waterspeelgoed waar je hond of kat niet mee uitgespeeld raakt.

Ook voer voor vogels, knaagdieren en katten

Natuurlijk verkopen we ook producten voor vogels, knaagdieren en katten. En… nog veel meer! Alles zien? Kom langs in de winkel. Hebben we het product waar je naar op zoek bent niet op voorraad? Geen probleem, dan bestellen we het gewoon voor je.