Dierenbenodigdheden renesse

Als je huisdier het voor het zeggen had, deed 'ie vast en zeker z'n inkopen bij Animal City

Animal City: de leukste dierenwinkel van Zeeland

Aangenaam. Wij zijn Wijnand en Nicole. Op 21 april 2011 openden we Animal City: onze dierenspeciaalzaak in Renesse. Al ons hele leven lang zijn we gek op dieren. Die gemeenschappelijke passie was een van de redenen dat we al snel ook verslingerd waren aan elkaar. We hebben drie geweldige kinderen en drie prachtige honden.

We vinden dat een dierenwinkel meer moet zijn dan een saaie, onpersoonlijke supermarkt met producten voor dieren. We willen met Animal City een plek creëren waar dierenliefhebbers ook gewoon even binnenlopen om rond te kijken en een praatje te maken. Onze inrichting is strak en overzichtelijk en we hebben een ruim assortiment aan dierenbenodigdheden in huis.

We houden niet alleen van onze huisdieren, maar ook van de natuur in het algemeen. Daarom voldoen onze producten aan drie voorwaarden: Verantwoord. Natuurlijk.

Als je nog vragen hebt, kom dan gezellig een keer langs in de winkel. (Je mag natuurlijk ook een mailtje sturen of even bellen.) 

Graag tot ziens!
Wijnand & Nicole

Animal City

Wat maakt Animal City speciaal?

We zijn een dierenspeciaalzaak. We houden wel van dat woord, want het heeft zo’n leuke dubbele betekenis: ieder huisdier is speciaal. Ook onze zaak is best speciaal. Kijk maar:

  • We hebben een groot assortiment, voor zowel kleine als grotere huisdieren.
  • We zijn 7 dagen per week geopend. (Dus ook op zondag!)
  • Is die zak voer zwaar? Heb je geen tijd om langs te komen? Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd op heel Schouwen-Duiveland.

Voor iedere euro die je bij Animal City uitgeeft, krijg je een punt voor de City-spaarkaart. Volle spaarkaart? Dan mag je voor €10,- gratis boodschappen komen doen!

Spaar voor een gratis zak voer

(Of iets anders.)

Trouwe klanten verdienen een beloning, vinden we. Daarom hebben we de City-spaarkaart bedacht. Die krijg je bij je eerste aankoop van ons mee. Voor elke euro die je bij Animal City besteedt, krijg je een punt voor op de City-spaarkaart.

Als je spaarkaart vol is* kun je hem inwisselen tegen producten uit onze winkel. Een volle spaarkaart geeft recht op € 10,- aan voer, speeltjes of accessoires voor jouw huisdier.

* Je spaarkaart is vol als je 1.000 punten hebt verzameld. Je kunt de spaarkaart niet inwisselen voor contant geld.